PSG en Real Madrid moeten nog commentaar geven op of Kylian Mbappe heeft besloten om zich bij Madrid aan te sluiten.

Paris Saint-Germain en Real Madrid hebben zaterdag geen commentaar gegeven op de recente mediageruchten waarin staat dat sterspeler Kylian Mbappe heeft besloten om PSG volgend seizoen te verlaten voor Madrid Goedkope Hazard voetbalshirt.

Volgens online berichten van de Franse krant Le Parisien en ESPN zal de 25-jarige Mbappe zich bij de Spaanse grootmacht voegen nadat zijn PSG-contract eind juni afloopt. Verdere details over de verwachte duur van zijn contract bij Madrid werden niet gegeven.

Toen The Associated Press contact opnam, weigerde PSG commentaar te geven en Madrid reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

Madrid heeft eerder twee keer gefaald met pogingen om Mbappe te contracteren, die in mei 2022 een nieuw contract bij PSG tekende kort voordat zijn bestaande contract afliep.

Ivoorkust, met 0-1 achterstand, voert een opmerkelijke late comeback uit om Mali met 2-1 te verslaan en de halve finales van de Africa Cup te bereiken. Aston Villa vernedert Sheffield United met 5-0 en keert terug naar de top 4 van de Premier League. Supersub Jovic bezorgt Milan met 3-2 winst bij Frosinone en verhoogt de druk op Juventus.

Het tweejarige contract dat hij destijds tekende, omvatte de optie voor een extra jaar, die Mbappe niet heeft benut, wat betekent dat hij deze zomer gratis kan vertrekken.

Hij heeft over het algemeen weinig gezegd over zijn toekomst, Goedkope Harry Kane voetbalshirt hoewel hij in januari een sprankje hoop gaf aan PSG-fans dat hij misschien zou blijven.

Mbappe scoorde zijn 20e competitiedoelpunt van het seizoen voor de Franse competitieleider PSG op vrijdagavond, waarmee hij zijn clubrecord totaal op 241 doelpunten in slechts 288 wedstrijden uitbreidde.

Similar Posts

Geef een reactie