FAQs

Loader image

We bieden groothandelsprijzen voor klanten die 10 of meer artikelen bestellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor creditcard- of debitcardtransacties of terugbetalingen. Als de factureringsvaluta van je creditcard/debetkaart niet dezelfde is als de betalingsvaluta voor deze boeking, zal je bank de overeenkomstige omwisseling uitvoeren tegen de geldende wisselkoers en dit kan administratiekosten met zich meebrengen. Raadpleeg de bank die je kaart heeft uitgegeven voor meer informatie.

Replica Football Jersey is een wereldwijd bedrijf en daarom kunnen er administratiekosten worden aangerekend voor je grensoverschrijdende transactie door de bank die je kaart uitgeeft. Raadpleeg je bank voor meer informatie.

Je bankgegevens of creditcardgegevens worden gecodeerd door de betaalsites. We verzekeren je dat je persoonlijke en financiële gegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld.

Ja, we gebruiken creditcardbetalingen in plaats van paypal omdat creditcards je 180 dagen zekerheid bieden bij terugboekingen. Paypal geeft je maar 60 dagen om een klacht in te dienen, daarom biedt een creditcard je meer zekerheid.

Verzending duurt ongeveer 7 dagen vanaf de verzenddatum. In zeldzame gevallen kan de levertijd oplopen tot 15 dagen.

We maken gebruik van betrouwbare expediteurs en voor alle pakketten is een handtekening nodig op het moment van levering. We sturen je een bevestiging van verzending per e-mail.Als u geen verzendbevestiging ontvangt, neem dan contact met ons op.

Als je een probleem hebt met je artikel, neem dan binnen 14 dagen na levering contact met ons op onder vermelding van je bestelnummer.

Afhankelijk van het probleem zullen we je een vervangend artikel, een tegoedbon of een retourzending met restitutie aanbieden. Als je een artikel retourneert voor restitutie vanwege een defect, worden de retourkosten gecrediteerd zodra we het artikel hebben ontvangen. Als je een artikel retourneert dat niet defect is, krijg je alleen het artikel terug en geen verzendkosten.

Als je retourneert naar het afzender/retouradres op het pakket, krijg je geen geld terug omdat dit niet het retouradres is. Je moet vooraf contact met ons opnemen over de retourzending.

Verkeerde maat besteld

Een shirt met opdruk of patches.

Een shirt met opdruk van een held die zijn rugnummer heeft veranderd. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je het juiste nummer ontvangt, veranderen spelers soms hun rugnummers.

We accepteren geen retourzendingen of ruilingen voor artikelen uit de uitverkoop.