PSG stond twee doelpunten voor, maar Brest kon slechts gelijkspelen omdat Mbappé teleurstelde.

De schijnbaar onstuitbare campagne van Paris Saint-Germain Voetbaltenues in de Ligue 1 liep zondag vast, aangezien ze van een voorsprong van twee doelpunten naar een gelijkspel van 2-2 tegen Brest gingen. Ondanks het behoud van de ongeslagen reeks van 14 wedstrijden, waren de verloren punten en de prestatie van Kylian Mbappé een grote teleurstelling voor de fans.

De Parijzenaars begonnen de wedstrijd goed, met Marco Asensio die in de eerste helft met een prachtige kopbal de twijfels over zijn rol wegnam. De voormalige ster van Real Madrid, hersteld na een herstelperiode, speelde een sleutelrol bij het tweede doelpunt, waarbij zijn afketsende schot de weg vond naar Randal Kolo Muani, die van dichtbij scoorde.

Maar Brest gaf niet op. Na een schot van Danilo Pereira kaatste de bal terug en ging voorbij Gianluigi Donnarumma, wat een comeback in de tweede helft aanmoedigde. Twaalf minuten voor het einde trok Mathias Pereira Lage met een mooie vrije trap vanaf de achterkant de stand gelijk en liet de thuisfans verbijsterd achter.

Asensio was uitstekend in deze wedstrijd, waarbij hij effectief samenwerkte met zijn teamgenoten om ruimte te creëren en kansen te scheppen voor anderen. Zijn nauwkeurige kopbalgoal toonde zijn technische vaardigheden en bewees nogmaals dat hij het potentieel heeft om een sleutelspeler te zijn in de aanval van Luis Enrique.

Echter, Mbappé was anders dan zijn oude zelf. De Franse superster, Goedkope Mbappe voetbalshirts te midden van intense transfergeruchten, had moeite om zijn ritme te vinden. Onregelmatige passes en losse aanrakingen kenmerkten zijn optredens, waardoor hij ver verwijderd was van de dominantie die van hem werd verwacht.

Deze teleurstellende vertoning roept zorgen op over de focus en toewijding van Mbappé in de resterende maanden van het seizoen. Zullen aanhoudende transfergesprekken blijven doorsijpelen in zijn prestaties? Kan hij boven de afleidingen uitstijgen en PSG naar zilveren glorie leiden?

Similar Posts

Geef een reactie