Manchester City speelde 2-2 gelijk tegen Crystal Palace: defensieve problemen zijn dringend nodig

Manchester City was gastheer van Crystal Palace in een wedstrijd van de 17e ronde van de Engelse Premier League op 17 december 2023. Man City scoorde een doelpunt in de eerste helft en één doelpunt in de tweede helft, waardoor een 2-0 voorsprong kwam. Crystal Palace scoorde echter twee doelpunten in de laatste minuut van Goedkope Manchester City voetbalshirt de wedstrijd en speelde uiteindelijk 2-2 gelijk tegen Man City.

Vanaf het begin van de wedstrijd nam City het initiatief en creëerde veel scoringskansen. In de 24e minuut kreeg Gralish een pass van Foden en scoorde een doelpunt in het strafschopgebied, waardoor City op voorsprong kwam. In de 54e minuut kreeg Livesey een pass vanGralish en scoorde in het strafschopgebied om de stand op 2-0 te brengen.

Tegen het einde van de tweede helft vocht Crystal Palace zich echter terug. In de 76e minuut scoorde Matejta een doelpunt via de pass van Schlupp in het strafschopgebied, wat een 1:2 resultaat opleverde. In de verlenging van de scheidsrechter sloeg Foden Matejta neer in het strafschopgebied en kende de scheidsrechter een strafschop toe. Oliseh nam een ​​vrije trap en maakte gelijk op 2:2.

Het resultaat van deze wedstrijd was een enorme klap voor Manchester City. City was voorheen ongeslagen in de Premier League, maar verloor twee van de laatste drie wedstrijden. Door het gelijkspel bleef City vijf punten achter op de top van de tafel en vier op de tweede plaats.

Uit de wedstrijd bleek duidelijk dat City enkele defensieve problemen had. In de laatste momenten van de wedstrijd maakte de achterlijn van City een fout bij het verdedigen tegen de aanval van Mateta, wat leidde tot een tegendoelpunt. Man City moet de komende wedstrijden de verdediging versterken om competitief te blijven in de Premier League. Als fan hoop ik dat Man City zo snel mogelijk de status van “top of the table” terugkrijgt, Goedkope voetbalshirts kids en vergeet niet de blues van Man City te dragen en hen te steunen!