Erik ten Hag: Manchester United speelde zoals ik wilde

De wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea is voorbij. Het uiteindelijke resultaat is dat Manchester United met 2-1 won. Dit is een zeldzame overwinning en zeer inspirerend, vooral in de huidige situatie van Manchester United. Hoofdcoach Erik ten Hag prees in dit duel alleen zijn ploeg, Voetbaltenue kind Kopen vooral Scott McTominay, maar ook Chelsea.

Erik ten Hag prees de prestatie van Scott McTominay tegen Chelsea. Hij vertelde de media: “Scott McTominay heeft zulke vaardigheden.” Hij heeft het vermogen om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, hij heeft een geweldig reukvermogen en zijn afwerking is uitstekend. Als het op tactische dynamiek aankomt, zit hij soms dieper en soms hoger op het veld, maar in onze tactieken en plannen willen we vaak dat hij hoger op het veld staat. Het team moet hem dus de kans geven om vooruit te komen, hem in posities rondom de aanvallers te plaatsen en dan kan hij aanvallen. Hij weet heel goed wanneer hij naar voren moet gaan en dan heeft hij een heel goed schot en moeten teams ervoor zorgen dat ze de bal op het juiste moment bij hem krijgen. Het is niet moeilijk, het is gewoon een kwestie van organisatie, dus we moeten de spelers op de juiste posities zetten, dat is onze taak, om ze op de juiste posities te zetten, dat betekent ook dat de andere spelers diep moeten zitten en spelen, wat ze beste vermogen doen.

Erik ten Hag zei dat er de laatste paar wedstrijden maar één kleine overwinning was: “Dit is dus geen tegenslag. Uiteindelijk hebben we gewonnen, maar we hadden het onszelf makkelijker kunnen maken omdat we al in de eerste 30 minuten hadden kunnen winnen. Drie doelpunten gescoord.” We begonnen heel goed, heel positief, heel energiek, heel moedig en creëerden op dat moment veel kansen. We hadden twee of drie doelpunten voorsprong kunnen hebben.Goedkope Chelsea voetbalshirts

Similar Posts

Geef een reactie