Het dispuut tussen Manchester City en Tottenham veroorzaakte woede! De controverse over de scheidsrechter werd meteen de focus van het spel

Het duel tussen Manchester City en Tottenham eindigde in een spannend 3-3 gelijkspel, maar werd overschaduwd door controverse en de woede van het Championship. Het controversiële incident vond plaats in de blessuretijd toen scheidsrechter Simon Hooper het spel stopte toen Jack Grealish op het punt stond voor een leeg net te staan, ondanks dat een eerdere strafschop voor een overtreding op Erling Haaland was aangegeven om door te gaan. De zet leidde tot een boze reactie van City-spelers, Goedkope voetbalshirt Manchester City kids die de scheidsrechter omsingelden, terwijl manager Pep Guardiola kritiek had op de vierde official. Haaland was zichtbaar gefrustreerd en verliet het veld.

Guardiola weigerde commentaar te geven op het incident en verwees naar de eerdere kritiek van Mikel Arteta op een bepaald besluit. Hij erkende echter de reactie van Haaland en zei dat het normaal was dat spelers zich onder dergelijke omstandigheden teleurgesteld voelden. Guardiola benadrukte ook dat de beslissing geen invloed had op het eindresultaat en weigerde de schuld aan het gelijkspel te wijten. Haaland daarentegen gebruikte sociale media om zijn ongenoegen te uiten door “I’ll go” te schrijven in een videoclip naast beelden van het incident.

Hoewel de voetbalbond (FA) een aanklacht kan indienen tegen Haaland of Guardiola als zij menen dat de integriteit van de scheidsrechter in twijfel wordt getrokken, is dat momenteel onduidelijk. De wedstrijd zelf was best spannend, al kregen zowel City als Spurs doelpunten van Son Heung-min, Phil Foden, Giovanni Lo Celso en Dejan Kulusevski. Tottenham-manager Angie Postkoglu uitte zijn ontevredenheid over de prestaties van zijn team tijdens de rust, maar maakte duidelijk dat het zijn bedoeling was zijn spelers te motiveren in plaats van ze te bekritiseren. Uiteindelijk was de wedstrijd een spannende aangelegenheid, Voetbaltenue kind Kopen maar de controverse over de beslissing van de scheidsrechter liet een bittere nasmaak achter bij City.

Similar Posts

Geef een reactie