De vastberaden verdediging van Newcastle United dwarsboomt Manchester United

De hoop van Manchester United om hun Premier League-seizoen nieuw leven in te blazen, werd de bodem ingeslagen toen Newcastle United met 1-0 verloor in St James’ Park. Een slechte prestatie werd geleverd door Marcus Rashford, die de rode duivels van Manchester United veroordeelde tot hun tweede opeenvolgende nederlaag in de competitie.

Manchester United werd halverwege de week door Galatasaray gehouden voor een Champions League-gelijkspel, Manchester United voetbalshirts een wedstrijd waarin ze wanhopig op zoek waren naar een overwinning die het moreel zou verhogen. Hun hoop werd echter snel de bodem ingeslagen toen Newcastle vanaf het begin domineerde.

Gesteund door de thuisfans waren de Magpies vanaf het openingsfluit hoogvliegend en meedogenloos. Newcastle’s aanvallende maestro Kieran Trippier vormde een constante bedreiging terwijl hij voor een reeks gevaarlijke acties en acties zorgde.

Kieran Trippier bleef de verdediging van Manchester United kwellen en zijn schitterende vrije trap vanaf 25 meter raakte de lat, met Andre Onana in het middelpunt van de actie. De onvermoeibare druk van de Magpies wierp zijn vruchten af ​​in de 55e minuut toen Anthony Gordon de pass van Trippier bij de achterpaal afrondde.

De tegenaanvallen van Manchester United waren lukraak en ineffectief. Vooral Marcus Rashford had een moeilijke avond omdat hij aanvallend weinig deed en verdedigend zijn werk niet deed. Zijn optreden van een uur belichaamde de algehele prestatie van Manchester United zonder urgentie, creativiteit en defensieve stevigheid.

Nadat Nick Pope vanwege een blessure werd gewisseld, trokken de mannen van Ten Hagar in de slotfase nog één doelpunt terug. Hun inspanningen mislukten echter toen het doelpunt van Anthony werd afgekeurd wegens buitenspel.

Het laatste fluitsignaal bezorgde Newcastle een verdiende overwinning en de thuisfans waren blij. De stevige verdediging van de Magpies en de klinische aanvalsdreiging bleken te veel voor het ongeorganiseerde Manchester United.

De overwinning van Newcastle was het bewijs dat ze onder Eddie Howe veerkracht en tactische discipline hebben herontdekt. De Magpies zijn veranderd in een goed georganiseerd team dat moeilijk te verslaan is en dat zelfs de sterkste aanvallende dreigingen uitschakelt.

Voor Manchester United liet de nederlaag duidelijk de kloof zien tussen hun huidige vorm en hun wens om voor de topposities te vechten. Ze hebben dus dringend een overwinning nodig, Voetbaltenue kind Kopen maar zijn bang dat ze het moeilijk zullen hebben om ver te komen in de Champions League, tenzij ze de belangrijkste problemen oplossen.

Similar Posts

Geef een reactie