Fikayo Tomori van AC Milan geniet van de clash met voormalig teamgenoot Sandro Tonali

cristiano ronaldo voetbaltenue De Engelse international Fikayo Tomori heeft Sandro Tonali gewaarschuwd dat de vriendschap uit het raam zal verdwijnen als AC Milan en Newcastle dinsdagavond de Champions League-strijd aangaan.

De twee mannen waren vorig seizoen teamgenoten toen Milan de halve finales van de competitie bereikte en als vierde eindigde in de Serie A, maar ze zullen tegenover elkaar staan in het San Siro na de zomerwissel van middenvelder Tonali voor £ 53 miljoen naar St. James. Park.

Voormalig Chelsea-verdediger Tomori, 25, geeft toe dat het god zal zijn om zijn voormalige collega weer te zien – maar pas na het laatste fluitsignaal.

Op een persconferentie zei hij: “Het zal uiteraard leuk zijn om hem weer te zien. We speelden veel spelletjes samen.

“Het zal leuk zijn om hem zo snel na zijn vertrek weer te zien, maar wij zijn professionals. Wanneer het spel begint, verdwijnen vriendschappen uit het raam. Wij willen winnen.

“Na de wedstrijd kunnen we weer vrienden worden. Maar tijdens de wedstrijd zijn we geen vrienden.”

De Italianen zullen hopen op een positieve start van het seizoen, terwijl ze proberen te herstellen van de 5-1 derby van zaterdag tegen Inter, de ploeg die hen vorig seizoen uit de Champions League dumpte.

Tomori was dit weekend een gefrustreerde omstander toen hij uitviel vanwege een schorsing na zijn rode kaart in de 2-1 overwinning op Roma vóór de interlandbreak. Hij is vastbesloten de verloren tijd in te halen nadat hij getuige was geweest van een horrorshow na de interlandbreak. drie opeenvolgende competitieoverwinningen.

Hij zei: “Ik was teleurgesteld dat ik mijn teamgenoten niet op het veld kon helpen. Het is zwaar om de wedstrijd op tv te zien, je kunt het team niet helpen.

“Morgen sta ik op het veld, hoop ik. We zullen proberen te winnen en de groep goed te starten.”

Milan, dat maandagochtend bezoek kreeg van oud-speler Zlatan Ibrahimovic toen ze hun voorbereidingen voor de wedstrijd afrondden, verwacht een actiegerichte aanpak van de Magpies bij hun terugkeer in de competitie na een onderbreking van twintig jaar.

De mannen van Eddie Howe warmden zich op voor de reis naar Italië met een nipte 1-0 overwinning in de Premier League op Brentford, en de Rossoneri twijfelen er niet aan wat ons te wachten staat.

Baas Stefano Pioli zei: “[Newcastle] lijkt mij een klassiek Engels team met lichamelijkheid, Voetbaltenue Kids Kopen druk en intensiteit.

“Ze zijn erg lang en gevaarlijk op de dode bal, zonder hun kwaliteit te verwaarlozen.”

Similar Posts

Geef een reactie