Kyle Walker heeft zijn zinnen gezet op meer trofeeën na ondertekening van een nieuw contract bij Man City

Manchester City Voetbalshirts-verdediger Kyle Walker mikt op meer trofeeën nadat hij een nieuw contract heeft getekend bij de treble-winnaars, slechts een paar maanden nadat hij bijna naar Bayern München was vertrokken.

De 33-jarige, die afgelopen voorjaar uit de gratie raakte en uit de basis werd gelaten voor de Champions League-finale in juni, heeft ingestemd met een verlenging van twee jaar.

Walker was het laatste jaar van zijn bestaande contract ingegaan toen de Bundesliga-kampioen met een aantrekkelijk pakket kwam, maar de Engelse international besloot uiteindelijk te blijven.

“Ik ben blij dat ik een nieuw contract heb getekend. Mijn toekomst ligt bij Manchester City en dat is het beste voor mij”, aldus Walker, die vijftien prijzen heeft gewonnen met de club.

“Ik heb genoten van elk moment van de afgelopen zes jaar bij deze fantastische club.

“Het drievoudige winnende seizoen is er een die ik nooit zal vergeten en we zijn klaar om opnieuw te gaan en te proberen meer trofeeën te winnen.

‘Dat moeten we eisen. We hebben de lat hoog gelegd en elk jaar wordt de vraag gesteld: hoe word je beter? Hoe worden wij beter? Het lijkt erop dat we dat elk jaar doen.

“We zijn waarschijnlijk naar de top van de top gegaan, waar alleen maar downs zijn, want gaan we weer een treble winnen? Wie weet? Weet je, dat zouden we kunnen doen.

“De kansen zeggen dat we dat niet gaan doen, maar we moeten ervoor zorgen dat we in de latere fasen van alle competities meedoen en vechten voor het zilverwerk.

“Maar ik denk dat één ding dat we hier heel goed hebben gedaan, is dat we wedstrijd voor wedstrijd bekijken. Wij maken geen plannen voor de toekomst. We plannen voor het heden en het heden begint zaterdag tegen West Ham.

“Ik ben blij om verder te kunnen gaan bij een club die elk jaar strijdt om prijzen en ik kan niet wachten om te zien wat de komende jaren brengen.”

Directeur voetbal Txiki Begiristain prees een speler die hij classificeerde als de beste rechtsback ter wereld.

“Hij is een uitstekende voetballer en zijn snelheid, kracht en ervaring maken hem tot een belangrijk lid van onze ploeg”, Voetbaltenue Kids Kopen zei hij.

“Voor mij is hij de beste rechtsback ter wereld, een speler met unieke eigenschappen. Hij brengt een heel bijzondere dynamiek in ons team.

“Kyle heeft een groot aandeel gehad in ons recente succes en we zijn ervan overtuigd dat hij ons de komende seizoenen zal helpen strijden om prijzen.”

Similar Posts

Geef een reactie