Barcelona dingt naar de 17-jarige Lucas Bergvall en heeft ook royale beloften gedaan aan Tottenham

Fernando Polo, Goedkope Barcelona voetbalshirts een bekende Barcelona-journalist van Mundo Deportivo, heeft gemeld dat Barcelona sterk in de running is om Lucas Bergvall binnen te halen.

De 17-jarige Zweedse middenvelder komt uit de Ruiqing Super League U21. Vanwege zijn technische vaardigheden op het voetbalveld, jeugdige leeftijd en fysieke kwaliteiten is hij momenteel een gewild talent. Een van de parels van het Europese voetbal zou naar verluidt aankomende dinsdag naar Spanje reizen om persoonlijk Barcelona te bezoeken en een beter begrip te krijgen van de financiële en sportieve waarde van de club. Op woensdag heeft hij het trainingsveld en verschillende faciliteiten bezocht die zijn mogelijk nieuwe thuis zouden worden als hij voor Barcelona zou tekenen. Het is dan ook normaal dat aan deze dagelijkse behoeften veel aandacht wordt besteed.

Hij heeft Spanje samen met zijn team verlaten na het bezoek aan Barcelona en heeft nog niet positief gereageerd op de vraag of hij de aanbieding zal accepteren. Echter, Barcelona heeft met zijn club Djurgardens overeenstemming bereikt over de transfersom.

Lucas Bergvall heeft niet onmiddellijk ingestemd met Barcelona, Voetbaltenue kids Kopen met eigen naam omdat ook Tottenham interesse in hem toonde en beloofde dat hij, indien bereid om naar Tottenham over te stappen, rechtstreeks in het eerste team zou kunnen spelen. Barcelona hoopt echter dat Lucas Bergvall zowel in het B-team als het eerste team zal spelen, waarbij hij meer kansen zal krijgen in het eerste team in het komende seizoen.

Het leiderschap van Barcelona wacht momenteel op het antwoord van Lucas Bergvall en weet niet welke beslissing de Zweedse tiener zal nemen. In feite is Barcelona, die duidelijk in verval is, niet zo aantrekkelijk als Tottenham als de salarisvoorwaarden gelijk zijn. Hoewel Tottenham ook genereuze voorwaarden heeft aangeboden, lijkt het niet zo enthousiast als Barcelona. Misschien zijn de Britten altijd al zo geweest.

Similar Posts

Geef een reactie