Arsenal kreeg een dubbele klap, de kansen om voor de titel te strijden zijn niet optimistisch

1 minute, 53 seconds Read

In de 20e ronde van de EPL stond Arsenal op de weg tegenover Fulham. Het eerste doelpunt van Arsenal werd gescoord door Saka in de 5e minuut, Manchester City Haaland voetbalshirts waarna Fulham gelijk maakte met twee opeenvolgende doelpunten en uiteindelijk twee opeenvolgende nederlagen met 1-2 leed tegen Fulham. Met slechts één overwinning in de laatste vijf ronden is de ranglijst gedaald naar de vierde plaats, vijf punten achter de top van de ranglijst, en is de reeks botsingen om de kampioenstitel iets eerder gekomen dan in voorgaande jaren.

Deze nederlaag is een dubbele klap voor Arsenal. Ten eerste de verslechtering van de positie in de titelstrijd. Het doel van Arsenal dit seizoen is om terug te keren naar de Premier League-titel, maar door deze nederlaag staan ​​ze al vijf punten achter op koploper Liverpool in de ranglijst en staan ​​ze zelfs op gelijke hoogte met Manchester City, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld. Met de terugkeer van De Bruyne’s 17 trui en 9 en andere sleutelspelers zal de aanvalskracht van City aanzienlijk worden verbeterd. Arsenal wil City inhalen in de ranglijst. Ik ben bang dat het probleem niet klein is.

Ten tweede het gebrek aan kracht in de frontlinie. Arsenal’s aanvallende kern Saka heeft dit seizoen goed gepresteerd, maar heeft moeite om de aanval van het team te ondersteunen. Spelers als Nketiah, Martinelli en Havertz presteren niet zo goed als ze zouden moeten en hebben vaak moeite om door te breken als ze tegenover een sterk verdedigend team als Fulham staan.

Arsenal moet daarom de aanvaller in de winterperiode versterken als ze dit seizoen willen strijden voor de Premier League-titel. Ivan Toni is vorig seizoen de EPL-bronzen schoen en beschikt over uitstekende doelpunten- en leiderschapskwaliteiten, waardoor hij een ideale centrumspits is voor Arsenal. Als Arsenal erin slaagt Toni te contracteren, zal dat de aanvalskracht van het team enorm versterken en zal het vooruitzicht op de titelstrijd duidelijker worden.

Arsenal-baas Arteta zei echter ook dat hij geen versterkingen in de winterperiode overweegt en gelooft dat de bestaande ploeg in staat is om weer op het goede spoor te komen. Vanuit dit oogpunt zal Arsenal geen nieuwe spelers introduceren in de transferperiode, Voetbaltenue kind Kopen we kunnen alleen maar vooruit kijken, de oude spelers die de leiding nemen blijven schitteren!

Similar Posts

Geef een reactie