Niet getroffen door het omkopingsschandaal van de Gouden Bal! Messi keert terug naar het team en de vier broers herenigen zich om zich voor te bereiden op de Melo-confrontatie in februari

1 minute, 43 seconds Read

Nadat Messi in de zomer van 2023 bij Inter Miami kwam, begon hij ook zijn MLS-carrière, Goedkope Griezmann voetbalshirts en het MLS-schema verschilt nog steeds van andere competities. Messi neemt dit seizoen dus een lange vakantie.

Maar nu het nieuwe seizoen met MLS-wedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden bij Inter Miami eraan komt, is Messi officieel teruggekeerd naar Inter Miami om zich voor te bereiden op zijn volgende wedstrijden. Deze keer hebben relevante media ook een video vastgelegd waarin Messi terugkeert naar Miami en zich voorbereidt om terug te keren naar het team voor training. Messi is duidelijk in een goed humeur in de video, niet beïnvloed door het drama rond zijn omkoping van de Ballon d’Or in 2021 de afgelopen dagen.

Messi heeft ook zijn baard netjes geschoren, en zijn uiterlijk lijkt op toen hij tien jaar geleden jong was. Messi vertrok ook in een voertuig onder begeleiding van de staf, ze staan ​​op het punt zich voor te bereiden op het volgende voorseizoen en februari, waar iedereen goed op let. Inter Miami, onder leiding van Messi, nam het op tegen Riyadh, onder leiding van Cristiano Ronaldo. Deze game is ook de Melo-confrontatie waar fans van beide partijen al lang op hebben gewacht: de laatste keer dat de twee partijen elkaar ontmoetten.

Het was toen Messi een vriendschappelijke wedstrijd won tegen Riyad in Parijs. Dit keer staat Melo weer tegenover elkaar, het onderwerp is nog vol, en Messi zal de vier broers herenigen. De combinatie van Messi, Suarez, Busquets en Alba lijkt wel een replica van Barcelona van toen. Maar Ronaldo heeft ook een luxe line-up van Mane, Fafner en Ronaldo. Het is de moeite waard om uit te kijken naar wie op dat moment de vriendschappelijke wedstrijd kan winnen.

Ook Messi heeft zeer hoge verwachtingen van het record van Inter Miami in het nieuwe seizoen. Omdat hij eind vorig seizoen bij de ploeg kwam, Goedkope Mbappe voetbalshirts kreeg hij niet veel kansen om Inter Miami naar de play-offs te helpen. In het nieuwe seizoen zal Messi het team volledig leiden om de drievoudige kroon te behalen.

Similar Posts

Geef een reactie