1:1! Dybal scoorde in opeenvolgende wedstrijden en kon de doelman niet redden. De scheidsrechter stal de show. Roma werd aangevallen en Mourinho werd van het veld gestuurd.

3 minutes, 34 seconds Read

Na de spannende comeback-overwinning van Italië in de achtste finales heeft Roma een goede start van 2024. In de vroege ochtend van 8 januari, Goedkope As Roma voetbalshirts Beijing-tijd, speelde Roma non-stop tegen Atlanta in de 19e ronde van de competitie. Nadat Dybala eerst een doelpunt tegen kreeg, scoorde hij opeenvolgende doelpunten om de stand in evenwicht te brengen. De scheidsrechter maakte echter verschillende keren controversiële uitspraken en Mourinho kreeg hiervoor een rode kaart. Uiteindelijk kon Roma de strijd met Atalanta alleen maar beëindigen. 1:1 !

Atalanta is ook doorgedrongen tot de top 8 van de Italiaanse beker. De “True Nerazzurri”, die 6 opeenvolgende wedstrijden in alle competities heeft gewonnen, versloeg Roma met 1 punt voor de wedstrijd en eindigde op de 6e plaats in de competitie. Geconfronteerd met deze strijd om een ​​plek in de Europese competitie maakte Mourinho geen enkel voorbehoud; Dybala en Lukaku bundelden hun krachten om aan te vallen; Zalewski en Karlsdorp werden gescheiden op de vleugels; Cristante en Pe Legrini en Beauvais bewaken het middenveld; Christensen, Mancini en Diego Llorente vormt de achterlijn; Patricio bewaakt het doel.

Niet lang na de opening kreeg Roma een klap voordat ze vaste voet aan de grond konden krijgen. In de 7e minuut maakte Milanchuk een voorzet vanaf de rechterrib en Kupmenas versloeg Karlsdorp met een kopbal en hielp Atlanta aan een droomstart, 0 :1! Roma lanceerde snel een tegenaanval. In de 18e minuut organiseerde Dybala de bal op de aanvalshelft. Lukaku paste zijn volley aan en de bal werd geblokkeerd door de verdediger. In de 21e minuut kwam de bal van Cristante vanaf de verdedigingshelft te laat en werd onderschept. Decetrale schoof op naar het strafschopgebied en sloeg een volley, maar gelukkig sloeg Patricio op tijd uit om de bal te blokkeren; 1 minuut later stal Mancini de bal en passeerde, Lukaku ontweek het lage schot en raakte het doel, maar werd geblokt door Carnesechi. uit.

In de 35e minuut maakte Cristante een lange pass vanuit de middencirkel. Canesechi verliet het doel en het lobschot van Beauvais werd geblokt. De trap van Karlsdorp voor het doel werd door Lagli getrapt en raakte de dij. Na het kijken naar de VAR werd scheidsrechter Roma kende een strafschop toe en Dybala misleidde met succes Carnesechi om de score gelijk te maken, 1:1! Dybala heeft in twee opeenvolgende wedstrijden gescoord.

De volgende scène maakte Roma echter bang. In de 42e minuut dribbelde Dybala door en werd getackeld door Kolasinac. Het kleine duiveltje viel op de grond van de pijn; in de blessuretijd van de rust was Dybala op doel. Opnieuw werd één kans vernield door Kolasinac, maar de scheidsrechter knijpt volledig een oogje dicht, waardoor Mourinho zeer ontevreden was en naar voren stapte om in discussie te gaan, maar hij kreeg een gele kaart. Kolasinac blesseerde Jese in de knock-outronde van de UEFA Champions League in het seizoen 2014/2015 ernstig, waardoor de carrière van laatstgenoemde snel achteruitging. Het is geen wonder dat Mourinho zo ontevreden is.

Net na terugkeer uit de tweede helft verving Mourinho de jonge centrale verdediger Huizen die net was gehuurd; in de 50e minuut werd Mancini door Scamaca op de binnenkant van het dijbeen getrapt, maar de scheidsrechter gaf nog steeds geen commentaar; in de 55e minuut minuut Minuten later, tijdens Roma’s hoekschopaanval, miste Dybala het doel met een omgekeerde gouden hoek; 1 minuut later maakte Kupmenas een pass vanaf links, en Scamacca schudde zijn hoofd en scoorde, maar Scamaca duwde iemand naar binnen toen hij de bal binnenhaalde. Ten eerste was het doelpunt ongeldig. Mourinho voerde vervolgens opnieuw aanpassingen door, waarbij Spinazzola, Celik en Paredes van de bank kwamen. In de 79e minuut draaide Beauvais zich om en stuurde een steekpass. Spinazzola kwam vanaf links naar voren en sloeg over. Lukaku omsingelde de strafschopstip en was ongemarkeerd, maar vuurde het luchtafweerkanon af!

De laatste spelers van Atlanta trokken zich terug in de verdediging, Goedkope voetbalshirts kids waardoor de aanval van Roma moeilijk tot bloei kon komen. In blessuretijd uitte Mourinho zijn ontevredenheid over de scheidsrechter en kreeg een tweede gele kaart en werd met een rode kaart van het veld gestuurd. Uiteindelijk schudden de twee partijen elkaar de hand in een verhouding van 1:1. Door de overwinning van Lazio in deze ronde is de ranglijst van Roma gedaald naar de 8e plaats. Gelukkig is het slechts 4 punten verwijderd van de Champions League.

Similar Posts

Geef een reactie