Roma versloeg Slavia Praag met 0:2 in de 4e ronde van de groepsfase van de UEFA Cup

Op 10 november 2023 eindigde de 4e ronde van de groepsfase van de UEFA Cup met een eindscore van 0:2, toen Roma Slavia Praag versloeg. Romelu Lukaku, de vorige topscorer van Roma, was ook niet succesvol in deze wedstrijd, hij scoorde niet alleen geen doelpunt, Goedkope As Roma voetbalshirts maar hij schoot helemaal niet en het hele Roma-team scoorde geen enkel doelpunt.

Prvi gol na tekmi je padel v 50. minuti, ko je Vaclav Jurecka z bližine meril pred golom, in čeprav je žoga zadela črni romski dres, se je odbila v gol in Slavijo Prago popeljala v vodstvo, 1:0. Drugi gol je padel v 74. minuti, ko je Lukas Masopust v dresu Rome zadel z velike razdalje, vratar Rome pa ga je poskušal zaustaviti, vendar mu to ni uspelo. Vratar v ga je poskušal prestrezati, vendar se je žoga odbila okoli njega in šla naravnost v gol, tako da je Slavia Praga povedla z 2:0. Roma do konca tekme še ni mogla doseči gola, Slavia Praga pa je zdržala do konca tekme, ko je bila Roma izključena z 2:0.

Roma-hoofdcoach José Mourinho zei na de wedstrijd: “We kregen af ​​en toe een doelpunt tegen: “Slavia Praag verdiende het echt om te winnen, maar gezien onze prestaties op het veld hadden we moeten verliezen. Slavia Praga speelde op dezelfde manier als toen we niet bij ons waren.

Romi so bili v tem primeru morda nekoliko lahkoverni, saj so na prejšnjem srečanju obeh ekip oktobra zlahka zmagali z 2:0. Zmagali so Romi, ki so zadetke dosegli v uvodnih 16 minutah tekme. Vodja Lazia se je zaradi romskega poraza posmehoval Joséju Mourinhu in dejal, Goedkope voetbalshirts kids da je bil romski remi v pokalu UEFA s Slavijo Praga kot prijateljska tekma, medtem ko je bil remi Lazia v ligi prvakov s Feyenoordom prava bitka.

Similar Posts

Geef een reactie