Manchester United versloeg Sheffield United met 2:1 in de Engelse Premier League

De 9e speelronde van de Engelse Premier League begon, waarin Manchester United Sheffield United met 2:1 versloeg. Er kan worden gezegd dat de recente prestaties van Manchester United voor de buitenwereld niet bevredigend zijn, voetbaltenue kids maar ze passen zich geleidelijk aan en veranderen en hopen dat de winning streak kan worden voortgezet.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 28e minuut, Scott McTominay in het strafschopgebied stopte de bal met zijn borst en stuurde hem vervolgens rechtstreeks het doel in, de doelman werd verrast op de grond en Scott McTominay hielp Manchester United naar de eerste doelpunt met 1:0. Het tweede doelpunt kwam in de 31e minuut. Scott McTominay, die zojuist was toegekend, passeerde opnieuw het strafschopgebied voordat hij naar huis schoot. Het tweede doelpunt kwam in de 31e minuut toen Scott McTominay’s handbal in het strafschopgebied Sheffield in staat stelde een vrije trap te nemen en de teams gelijk stonden op 1-1. Het derde doelpunt kwam in de 77e minuut toen Diogo Dalot van afstand scoorde met een prachtig schot vanaf de voorkant van het veld, wat het belangrijkste doelpunt was om Manchester United een 2-1 voorsprong te bezorgen en de gelijke stand te doorbreken zoals het was, dat de finale De periode van de wedstrijd eindigde zonder nieuwe doelpunten van beide teams, en Manchester United won.

Het interessante aan de wedstrijd was dat de spelers na de overwinning van Manchester United bijeenkwamen om elkaar te omhelzen en feest te vieren, waarbij ze bijna werden geraakt door plastic stoelen die door uitfans waren gegooid, waar de media commentaar op gaven: en commentaar: Diogo Dalot zal in de herinnering blijven, maar de stoelen zullen ook in het geheugen blijven. We weten dat het een onaangenaam seizoen is geweest voor Sheffield United, voetbaltenue liverpool maar stoelen het stadion in gooien is agressief gedrag. Uit de beelden van het incident blijkt echter niet duidelijk wie verantwoordelijk was voor het gooien van de plastic stoelen.

Similar Posts

Geef een reactie