Liverpool versloeg Fulham met 3-2 in de halve finales van de EFL Cup om de finale te bereiken

De tweede etappe van de halve finale van de EFL Cup begint gepassioneerd, en het is belangrijk voor zowel Liverpool als Fulham, liverpool tenue 23/24 aangezien deze wedstrijd het eindresultaat zal bepalen. Na een heel zwaar gevecht speelden Liverpool en Fulham 1:1 gelijk van huis, en na het algemene resultaat van beide rondes versloeg Liverpool de tegenstander met 3:2 en kwalificeerde zich voor de finale. Ze ontmoeten Chelsea vervolgens in de finale, maar met de kracht van Liverpool dit seizoen zal het niet moeilijk zijn om de titel te winnen, maar Chelsea’s vermogen om de finale te bereiken laat ook zien dat ze geen tegenstander zijn die onderschat moet worden.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 11e minuut. Luis Díaz, die het nummer 7 draagt, drong succesvol door vanaf links en scoorde vervolgens uit de nabije hoek. Goedkope Voetbaltenue Het doelpunt bezorgde Liverpool een 1-0-voorsprong. Het doelpunt was dit keer een goed begin, maar de verdediging van Fulham deed het ook uitstekend om Liverpool nog een doelpunt te ontzeggen. Het tweede doelpunt viel in de 77e minuut, Issa Diop sprong diagonaal over een pass van zijn teamgenoten heen en schoot, waardoor de thuisploeg aan de gelijkmaker hielp, we kunnen zeggen dat er niet veel tijd meer over was tot het einde en het doelpunt was dit keer heel belangrijk, maar in het restant van de wedstrijd slaagde Fulham er niet in om opnieuw te scoren na het resultaat van 1: 1. Uiteindelijk was de totaalscore nog steeds hoger dan Liverpool, waardoor Fulham helaas werd uitgeschakeld, maar de prestatie van deze wedstrijd en de teller aanval was redelijk goed.

Dan speelt Fulham tegen Newcastle United in de FA Cup 28. Ik hoop dat zij het ook goed doen. Newcastle is tenslotte ook een zeer capabel team, dus deze wedstrijd zou net zo intens en spannend moeten zijn.