Inter Milan 0-0 Real Sociedad: Handdruk voor beide partijen

Op 13 december 2023 speelden Inter Milan en Real Sociedad een felle wedstrijd in het Stadio Giuseppe Meazza in een beslissende wedstrijd in de zesde ronde van de Goedkope Inter Milan voetbalshirts groepsfase van de UEFA Champions League, die eindigde in een 0-0 gelijkspel. Door het gelijkspel eindigde Inter Milan als tweede in de groep in plaats van als eerste.

De eerste helft was een gelijkmatige aangelegenheid, waarbij Inter de overhand had, maar in de 38e minuut werd een doelpunt van Henrikh Mkhitaryan in één keer door de scheidsrechter afgekeurd als handsbal van Alexis Sanchez. Vervolgens werd het schot van Di Marco ook gepareerd door de doelman van Real Sociedad, wat de spanning van de wedstrijd nog groter maakte.

In de tweede helft was het spel nog intenser omdat beide partijen probeerden de score te veranderen. Maar noch Toulam noch Fratelli konden het net vinden, terwijl de kopbal van Lautaro in de 71e minuut door de keeper in beslag werd genomen. In de 76e minuut werd de dummy van Kubo Kenyoung in het strafschopgebied na onderzoek van de VAR-scheidsrechter omgezet in een non-goal.

Toen de wedstrijd in de verlenging ging, ging de kopbal van Lautaro een stukje over de lat en kwam niet tot een beslissing. Uiteindelijk schudden de twee partijen elkaar de hand met 0-0, wat een spijt voor Inter Milan met zich meebracht.

Hoewel Inter Milan de eerste helft van de wedstrijd domineerde, Voetbaltenue kind Kopen maakten de gelijkheid in de tweede helft en het onvermogen van Lautaro om te doden de wedstrijd spannender. Voor Inter Milan was het onvermogen om de groep te verslaan een tegenslag, en ze zullen in de komende knock-outrondes voor een nog zwaardere uitdaging staan.

Similar Posts

Geef een reactie