De disciplinaire problemen van Chelsea zijn frustrerender dan het verliezen van resultaten

Chelsea heeft dit seizoen opnieuw te maken gehad met een tegenvaller, omdat ze op het punt staan ​​een boete van de FA te krijgen nadat ze zes gele kaarten hebben gekregen in een spannende wedstrijd tegen Wolves. Afgezien van de strafschoppen zorgde het aantal gele kaarten alleen al voor zorgen over de discipline en het temperament van Chelsea.

Raheem Sterling en Bettinelli, die de bal droegen, kregen een waarschuwing aan het einde van de verhitte ontmoeting in Molineux, terwijl ook Conor Gallagher, Cole Palmer, Malo Gusto en Nicolas Jackson van het veld werden gestuurd. Dit bracht Chelsea’s totale aantal gele kaarten in de Premier League op een alarmerende 45, het derde hoogste percentage in de competitie. Vanwege het grote aantal straffen wordt er volgens de EFL-regels automatisch een boete opgelegd, die opnieuw een financiële klap zal toebrengen aan Chelsea’s toch al opgeblazen ego.Chelsea voetbalshirts

Het gebrek aan discipline is symptomatisch voor de algemene traagheid van Chelsea. De mannen van Mauricio Pochettino staan ​​momenteel op de negende plaats en gaan een zware strijd tegemoet om hun titelambities waar te maken. Inconsistente prestaties, zwakke verdediging en inefficiënte aanvallen zijn de pest, Voetbaltenue kind met eigen naam en het toenemende aantal gele kaarten is slechts een duidelijke indicatie van hun interne onrust.

Chelsea’s volgende test is tegen Crystal Palace, dat eveneens gretig is op een positief resultaat. Chelsea zal consistent moeten zijn om zichzelf uit de strijd te trekken in een zee van gele kaarten, maar Crystal Palace is niet te onderschatten, dus denk jij dat Chelsea het tij kan keren?

Similar Posts

Geef een reactie