3 gelijke spelen en 4 verliezen! Anfield is een nachtmerrie geworden voor Manchester United, zal Ten Hag in de voetsporen van Mourinho treden?

In de 17e speelronde van de Premier League is er een dubbel-rood-ontmoeting: het Rode Leger Liverpool neemt het thuis op tegen de Rode Duivels Manchester United. Het is onnodig om te zeggen dat de geschiedenis van de eeuwenoude wrok tussen de twee teams duidelijk is. Dit is duidelijk een tit-for-tat-wedstrijd. Maar voor Manchester United is Anfield geen plek met goede herinneringen. In de afgelopen 7 bezoeken hadden ze slechts 3 gelijke spelen en 4 verliespartijen. Wat betreft vorig jaar, laat staan ​​het hartverscheurende kopje Qixi. Waar iedereen zich in dit duel het meest zorgen over maakt, Goedkope Liverpool voetbalshirts is of Ten Hag vijf jaar geleden in de voetsporen van Mourinho zal treden.

Liverpool heeft vanochtend vroeg de laatste wedstrijd van de groepsfase van de Europa League verloren. Klopp maakte tijdens het duel maar liefst 9 rotaties. Dit heeft immers geen invloed op de kwalificatie van Liverpool als topspeler in de groepsfase. En hun uiteindelijke doel is om hun batterijen op te laden en Manchester United een fatale klap te geven tijdens de Double Red-ontmoeting in de vroege ochtend van de 18e.

Liverpool verkeert de laatste tijd in goede vorm. In de laatste ronde versloegen ze Crystal Palace met 2-1, waardoor ze het verliezende Arsenal inhaalden en bovenaan de ranglijst van de Premier League stonden. Ze verzekerden zich ook vroeg in de groep van de eerste plaats in de Europa League. Hoewel de Argentijnse middenvelder McAllister in de laatste ronde van de Premier League geblesseerd raakte en de Double Reds miste, waren de opstelling en het teammoreel van Liverpool aanzienlijk hoger.

Vergeleken met Liverpool zit Manchester United in een moeilijke situatie. In de laatste speelronde van de Premier League leden ze een thuisnederlaag van 0-3 tegen Cherries Bournemouth. In de groepsfase van de Champions League, halverwege deze week, leed Manchester United een dubbele thuisnederlaag van 0-1 tegen Bayern. Ze werden uitgeschakeld. onderaan de 6 ronden met 1 overwinning, 1 gelijkspel en 4 verliespartijen. Dit alles heeft ertoe geleid dat Ten Hag wordt ondervraagd. Deze dubbele rode ontmoeting zal waarschijnlijk bepalen of hij coach van Manchester United kan blijven.

In de 17e ronde van de Premier League in december 2018 leidde Mourinho zijn team naar Anfield om Liverpool uit te dagen. In dat duel werd de topspeler van Manchester United op de bank gezet vanwege een conflict met Mourinho. Uiteindelijk schoot Liverpool 36 schoten en won de wedstrijd met 3-1 met het doelpunt van Mane en de brace van invaller Shaqiri. Na de wedstrijd weigerde Mourinho helaas om de klas te verlaten.

Dit keer was de situatie van Ten Hag niet veel beter dan die van Mourinho destijds. In de strijd tegen Bournemouth weigerde aanvoerder Bruno Fernandez op het laatste moment de straf te accepteren en kreeg een gele kaart, hij verzamelde 5 gele kaarten en miste de dubbele rode ontmoeting. Zijn optreden werd na de wedstrijd ook bekritiseerd door de beroemde Britse presentator Richard Keys, die meende dat B Fee wist dat hij de volgende dubbel rode wedstrijd zou missen als hij een gele kaart kreeg, wat impliceerde dat de Portugees een gele kaart kreeg. Een daad van lafheid. Maar hoe dan ook, zonder B-fee zijn Rashford en Martial ook in slechte staat en is Ten Hag echt een beetje een slimme vrouw. Op dat moment kan hij op de aanvalshelft alleen maar vertrouwen op Hoylund, Anthony en de jonge speler Ganaccio om de strijd aan te gaan. Je kunt je de moeilijkheid voorstellen.

Vorig seizoen werd Manchester United op Anfield met 7-0 verslagen door Liverpool, maar op dat moment had Ten Hag de ploeg net naar de Engelse League Cup geleid, waarmee een einde kwam aan een zes jaar durende droogte. Dus hoewel hij werd afgeslacht, Goedkope voetbalshirts kids is zijn positie als opperbevelhebber veilig. Maar deze keer waren de zaken totaal anders. Als ze weer verliezen, zal Manchester United waarschijnlijk echt in actie komen.

Similar Posts

Geef een reactie